Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna altın takmak

Rüyada koluna altın takmak

Rüyada koluna altın takmak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, saygın biri olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalettir.

Rüyada koluna altın takmak gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, elindekini de bitireceğine, manevi olarak hasar alınacağına inanılır.

Rüyada koluna altın künye takmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kolya takmak haklılığının anlaşılacağına, güzel bir evliliğe, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine yorulur.

Rüyada altın kol saat takmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileziği koluna takmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluma altın bilezik takmak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, yolculuğa çıkmaya, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments