Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, alim insanlardan sayılacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda altın bilezikler görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments