Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolları olmadığını görmek

Rüyada kolları olmadığını görmek

Rüyada kolları olmadığını görmek her zaman sevgi göreceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolları olmadığını gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolları olmadığını görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kollarının olmadığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kolların olmadığını görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek maddi açıdan ferahlamaya, sabrını zorlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalettir.

Rüyada kolun olmadığını görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments