Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sağ kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek onu dinleyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret eder.

Rüyada kolları olmadığını görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada kolun olmadığını görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek kendisini eve kapatacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarının olmadığını görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments