Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolların olmadığını görmek

Rüyada kolların olmadığını görmek

Rüyada kolların olmadığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Rüyada kolların olmadığını gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kolun olmadığını görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet eder.

Rüyada kollarının olmadığını görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek zor günlerden geçeceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolların olmadığını görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek lüksünün artacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments