Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, yeni hobiler edinileceğine işarettir.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet eder.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek mutluluk ve saadete, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolları olmadığını görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine rivayet eder.

Rüyada kolların olmadığını görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına delalettir.

Rüyada kolun olmadığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kollarının olmadığını görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, istediği oranda da eğleneceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments