Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kolunun olmadığını görmek

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, atılıma geçeceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kolların olmadığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, hem de para kaybettireceğine, zenginliğinin artacağına işarettir.

Rüyada kolun olmadığını görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalettir.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, maddi açıdan ferahlamaya yorulur.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments