Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, giderileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Yakında kendinizi yepyeni bir programın içinde bulabilirsiniz.

Rüyada kolun olmadığını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek her geçen gün sorunların artacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kollarının olmadığını görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kolları olmadığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, evleneceğinize yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments