Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarının olmadığını görmek

Rüyada kollarının olmadığını görmek

Rüyada kollarının olmadığını görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, düze çıkacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, maddi anlamda zayıflayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kollarının olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kolun olmadığını görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, kötü günler yaşayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

Rüyada kollarının olmadığını görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada kolları olmadığını görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yüksek diploma alacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek hem itibar edineceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments