Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolun olmadığını görmek

Rüyada kolun olmadığını görmek

Rüyada kolun olmadığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, dileklerin kabul olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, donatacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Rüyada kolun olmadığını gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Rüyada kollarının olmadığını görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, büyük borçların altında ezileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine inanılır.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kolun olmadığını görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, çok büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments