Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda yara çıkmak

Rüyada kolunda yara çıkmak

Rüyada kolunda yara çıkmak kolaylıklarla karşılaşacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına inanılır.

Rüyada kolunda yara çıkmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Rüyada kolunda yara çıkmak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kolunda yara görmek gururlandıracak işler yapacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koldan yaralanmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda yara görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada kolda yaralar görmek her şeyin yenileceğine, malında zulüm meydana gelmesine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kolundan yaralandığını görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına yorulur.

Rüyada kollarda yara görmek kazançlı bir döneme girileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments