Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun yaralandığını görmek

Rüyada kolunun yaralandığını görmek

Rüyada kolunun yaralandığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalettir.

Rüyada kolunun yaralandığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Rüyada kolunun yara olduğunu görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada koldan yaralanmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada kolun yaralandığını görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet eder.

Rüyada kolunda yara olduğunu görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, doktordan doktora koşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kollarını yara görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda yaralar görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments