Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunda yara görmek

Rüyada birinin kolunda yara görmek

Rüyada birinin kolunda yara görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kolunda yara gördüyseniz:

  • Açık iletişim kurmak bundan sonraki adımınızı belirlemenizi sağlayabilir.

Rüyada kolunda yara olduğunu görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çaresiz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun yara olduğunu görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda yaralar görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kollarda yara görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına delalettir.

Rüyada kolunda yara çıkmak eksiklerinin farkına varacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolun yaralandığını görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kollarında yara görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments