Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda ben görmek

Rüyada kolda ben görmek

Rüyada kolda ben görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolda ben gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kolda ben görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada kolunda et beni görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda ben görmek üzüntülü bir haber alınacağına, onlarla ayrı düşeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalet eder.

Rüyada kolda et beni görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, hasretin biteceğine, kazancının iki kat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbekte ben görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada elinde ben görmek yakında işlerinin aksayacağına, huzurunun yerine geleceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Rüyada benli bebek görmek alışveriş yapacağına, çok zarar göreceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta et beni görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments