Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda ben görmek

Rüyada kolunda ben görmek

Rüyada kolunda ben görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda ben gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda destekçiniz veya hayranınız var.

Rüyada kolda ben görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada kolunda et beni görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, kötü günler görüleceğine yorulur.

Rüyada kolunda ben görmek hata yapılacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda et beni görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirine benzeyen insanlar görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda et ben görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına tabir olunur.

Rüyada ben saymak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments