Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benli bebek görmek

Rüyada benli bebek görmek

Rüyada benli bebek görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulur.

Rüyada benli bebek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Rüyada benli bebek görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendine benzeyen bebek görmek çok daha mutlu olunacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kolda et beni görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının vücudunda ben görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada insana benzeyen hayvan görmek yarınlarına umutla bakacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalettir.

Rüyada beni seven kişiyi görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada göğsünde ben görmek işlerini hafifleteceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada göbekte ben görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments