Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde ben görmek

Rüyada elinde ben görmek

Rüyada elinde ben görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, gelişeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde ben gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek üzere kurs, seminer veya eğitim programlarına katılabilir ya da evde kişisel gelişimle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada el üstünde ben görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada elinde ben görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalettir.

Rüyada göbekte ben görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, programların ve projelerin tutmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin beni kaçırdığını görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının vücudunda ben görmek isabetli kararlar alacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada et beni kopartmak yüksek moralli olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada boyunda et beni görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde ben görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, maddi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments