Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda et beni görmek

Rüyada kolda et beni görmek

Rüyada kolda et beni görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, büyük atılımlar yapacağına, bekarlar için evlenmeye, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada kolda et beni gördüyseniz:

  • Sizden farklı bir geçmişi olan veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişim kurmanız yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada kolunda et beni görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolda et beni görmek başarı ve zafer kazanacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolda ben görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda ben görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, keyifli sohbetler edeceğine, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kafada et beni görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, mali gücünü yitireceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta et beni görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada et beni koparmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments