Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda et beni görmek

Rüyada kolunda et beni görmek

Rüyada kolunda et beni görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, heveslerinin biteceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada kolunda et beni gördüyseniz:

  • Bir haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir.

Rüyada kolda et beni görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kolunda et beni görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalettir.

Rüyada kolda ben görmek çok hayırlı adımların atılacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda ben görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet eder.

Rüyada et beninin koptuğunu görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta et beni görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasında et beni görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, dik durmaya çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada kafada et beni görmek işlerinin günden güne açılacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments