Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekte ben görmek

Rüyada göbekte ben görmek

Rüyada göbekte ben görmek galibiyetlerinin artacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada göbekte ben gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Rüyada göbekte ben görmek ekmeğine leke süreceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğini temizlemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, geri plana düşeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek bağı kesmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada şiş göbek görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbekli adam görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına inanılır.

Rüyada erkek göbeği görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, bereket ve huzur getireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekten kıl koparmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işarettir.

Rüyada göbeğe dokunmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments