Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta et beni görmek

Rüyada ayakta et beni görmek

Rüyada ayakta et beni görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, huzurlu günlerin geleceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kişinin fakirleşeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta et beni gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayakta et beni görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, zor durumda bırakacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalettir.

Rüyada ayakta ben görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yeni bir eve taşınacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada et beni kopartmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Rüyada et beni görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda et beni görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde et beni görmek refah içinde yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah et beni görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda et ben görmek başarıların devamlı olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments