Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saatini suya düşürmek

Rüyada kol saatini suya düşürmek

Rüyada kol saatini suya düşürmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kol saatini suya düşürmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirmeniz gerekiyor, rekabet ortamları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada kol saatini suya düşürmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saatini düşürmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kol saat görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine yorulur.

Rüyada saati koluna takmak kısmetlerin günden güne artacağına, borçlarının çoğalacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada kol saat almak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada bozuk kol saati görmek iyi huylar edineceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalet eder.

Rüyada saat kol saati görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerinin aksayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet eder.

Rüyada siyah kol saat görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments