Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saatini düşürmek

Rüyada kol saatini düşürmek

Rüyada kol saatini düşürmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kol saatini düşürmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Rüyada kol saatini suya düşürmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada kol saatini düşürmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak yaptığı işlerin günbegün artacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni kol saati takmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kolundan saat çıkarmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk kol saat görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments