Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saat almak

Rüyada kol saat almak

Rüyada kol saat almak ticaret hayatını ilerleteceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, borcunun da hafifleyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalettir.

Rüyada kol saat almak gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada pembe kol saati görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kol saatini kaybetmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın kol saati görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kol saati takmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli kol saatleri görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor kol saati görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada altın kol saat takmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Rüyada metal kol saati görmek iş için gurbete gidileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments