Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat kol saati görmek

Rüyada saat kol saati görmek

Rüyada saat kol saati görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada saat kol saati gördüyseniz:

  • Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada kol saati takmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada kol saat hediye almak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolundan saat çıkarmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada kol saati görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saati aldığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni kol saati almak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada iki tane kol saati görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati kordonu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments