Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk kol saati görmek

Rüyada bozuk kol saati görmek

Rüyada bozuk kol saati görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk kol saati gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada bozuk kol saat görmek parasının ve malının artacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk kol saati görmek ailenin büyüyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bozuk saat bulmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk saat görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kol saatini başkasına vermek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati almak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çalıştığı yerde amir olacağına yorulur.

Rüyada eşinin kolunda saat görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments