Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati tamir etmek

Rüyada kol saati tamir etmek

Rüyada kol saati tamir etmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kol saati tamir etmek gördüyseniz:

  • Mesleki alandaki başarılarınızı devam ettirebilirsiniz.

Rüyada kol saati tamir etmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada saat tamir ettirmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saat tamircisi görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat tamiri görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat tamir etmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına delalet etmektedir.

Rüyada saati tamir ettirmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet eder.

Rüyada kol saati bulmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine tabir olunur.

Rüyada kol saati denemek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments