Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saate bakmak

Rüyada saate bakmak

Rüyada saate bakmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, mutlu bir insan olunacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hastaysa şifa bulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada saate bakmak gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Rüyada kol saatine bakmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saatte bakmak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada saate bakmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hatalı yollara sapılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada yanlış saat görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Rüyada altın yüzük ve saat görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada saat asmak sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına delalettir.

Rüyada ölüye saat vermek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada büyük saat görmek inancının eksileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments