Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatte bakmak

Rüyada saatte bakmak

Rüyada saatte bakmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, aile saadetinin artacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada saatte bakmak gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Rüyada saatte bakmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada saate bakmak kötü haberler alınacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saatine bakmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saat almak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bütçesinin daralacağına rivayet eder.

Rüyada camı kırık kol saati görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada turuncu saat görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı saat almak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, mesleğinde atılım yapacağına delalettir.

Rüyada renkli kol saatleri görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments