Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kol saati görmek

Rüyada güzel bir kol saati görmek

Rüyada güzel bir kol saati görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, büyüyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, kendi işinin patronu olunacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada güzel bir kol saati gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Rüyada güzel kol saati görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel kol saati takmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada güzel bir kol saati görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada güzel saat görmek başarılarının tadına varacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada çok güzel saat görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada altın rengi kol saati görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Rüyada bayan kol saati görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada iki kolunda saat görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments