Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saat bulmak

Rüyada kol saat bulmak

Rüyada kol saat bulmak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yükünün azalacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sürekli bağırıp çağıracağına yorulur.

Rüyada kol saat bulmak gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Rüyada yerde kol saati bulmak hata yapılacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine inanılır.

Rüyada kol saati bulmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kol saati bulmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada kol saat bulmak o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kol saati bulduğunu görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kol saat leri bulmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada bayan kol saati bulmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada durmuş kol saati görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments