Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati aldığını görmek

Rüyada kol saati aldığını görmek

Rüyada kol saati aldığını görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, dua alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati aldığını gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Rüyada kol saati aldığını görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kol saat aldığını görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kol saatini unutmak aile hayatının kötüye gideceğine, kısmetin açılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işarettir.

Rüyada kol saati takmak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yardımcı olmayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kol saatini görmek borçların kapanacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada kol saati denemek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kol saati taktığını görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments