Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati vermek

Rüyada kol saati vermek

Rüyada kol saati vermek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kol saati vermek gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kol saat satın almak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kol saati kırmak işlerinin günden güne azalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada kolunda altın saat görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada çok kol saati görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada mor kol saati görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati istemek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kol saat kordonu görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments