Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa parsellemek

Rüyada arsa parsellemek

Rüyada arsa parsellemek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan ferahlayacağına yorulur.

Rüyada arsa parsellemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Rüyada arsa parsellemek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sevdiği birini kırmaya alamet etmektedir.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak tövbelerin kabul olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, güç ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arsa aldığını görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arsa alıp satmak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yeşil arsa görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş arsa görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir arsa görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazılmış arsa görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments