Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış arsa görmek

Rüyada kazılmış arsa görmek

Rüyada kazılmış arsa görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, haberler alacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış arsa gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada kazılmış arsa görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada kazılmış yerler görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazılı toprak görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerin kazıldığını görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada yolların kazıldığını görmek büyük başarı kazanacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazılmış bahçe görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments