Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir arsa görmek

Rüyada büyük bir arsa görmek

Rüyada büyük bir arsa görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, dünya malı edineceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada büyük bir arsa gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Rüyada büyük bir arsa görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük arsa görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulur.

Rüyada birinin arsa aldığını görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, kötü günlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada arsa hediye almak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, işsizin iş bulacağına, ağzının tadının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazılmış arsa görmek uykusuz geceler yaşanacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arsa kazmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Rüyada arsalar görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada arsa aldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments