Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil arsa görmek

Rüyada yeşil arsa görmek

Rüyada yeşil arsa görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ona kol kanat gereceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil arsa gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Rüyada yeşil arsa görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arsa tapusu almak yarınları için isabetli kararlar alacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yeni bir araba satın alınacağına işarettir.

Rüyada geniş arsa görmek yeni alanlara yöneleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük arsa görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada arsa sahibi olduğunu görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsa alıp satmak elinden gelen herşeyi yapacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada arsa almaya çalışmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, şansının geri döneceğine yorulur.

Rüyada ortak arsa almak kolaylıklara kavuşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments