Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa alıp ev yaptırmak

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, başarısının yükseleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arsa alıp ev yapmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada arsa almaya çalışmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Rüyada arsa alıp satmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, yüceltileceği sözler duyacağına delalet eder.

Rüyada ev arsa görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev ve arsa almak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arsaya ev yapmak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsaya ev yaptırmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments