Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş arsa görmek

Rüyada boş arsa görmek

Rüyada boş arsa görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, galibiyet kazanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine alamet eder.

Rüyada boş arsa gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada boş arsa görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş bir arsa görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına rivayet eder.

Rüyada arsa almak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada arsa ve ev görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil arsa görmek hayattan daha zevk alacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arsaya bakmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada büyük arsa görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak borcunun çok olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments