Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati satmak

Rüyada kol saati satmak

Rüyada kol saati satmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saati satmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kol saati satmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada saatini satmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat satmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, düşmanından kurtulmaya, çalışmalarının artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kolunda saat görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan saat çıkarmak kendi işinin sahibi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına alamet eder.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saatini unutmak hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada metal kol saati görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments