Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan saat çıkarmak

Rüyada kolundan saat çıkarmak

Rüyada kolundan saat çıkarmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, gelişeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, iş hayatında zarar edileceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolundan saat çıkarmak gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Rüyada kolundan saat çıkarmak alacaklarını tahsil edeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işarettir.

Rüyada saati kolundan çıkarmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada sudan saat çıkarmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada saat çıkarmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kırık kol saati görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına delalettir.

Rüyada altın kol saati bulmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada renkli kol saatleri görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, hidayete ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye etmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments