Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat satmak

Rüyada saat satmak

Rüyada saat satmak gün yüzü görmeyeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sorunları başarıyla çözmeye, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Rüyada saat satmak gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Rüyada kol saati satmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına işarettir.

Rüyada saatini satmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat satmak zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet eder.

Rüyada soğan satmak kalbini tekrar hayata açacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, küskünlüklerin oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kıyafeti satmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işarettir.

Rüyada sebze meyve satmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada mantar satmak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabun satmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, aşama göstermeyeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments