Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saatini unutmak

Rüyada kol saatini unutmak

Rüyada kol saatini unutmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işaret eder.

Rüyada kol saatini unutmak gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada kol saatini unutmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat unutmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kol çantasını unutmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalettir.

Rüyada birinden kol saati almak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, hidayete ereceğine işaret eder.

Rüyada taşlı kol saati görmek işindeki verimliliğinin artacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bayan kol saati görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada parlak kol saati takmak hayatınızın neşe dolacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments