Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatini satmak

Rüyada saatini satmak

Rüyada saatini satmak rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunlarını unutacağına işaret eder.

Rüyada saatini satmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada saat satmak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada saatini satmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işarettir.

Rüyada kol saati satmak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabilarini satmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eskiciye eşya satmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek satmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına inanılır.

Rüyada bilezik satmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, insanların saygısının kazanılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada tarla satmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments