Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kol saati görmek

Rüyada gümüş kol saati görmek

Rüyada gümüş kol saati görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş kol saati gördüyseniz:

  • Sizinle aynı düşünce ya da endişeleri paylaşan kişilerle ortak hareket etme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada gümüş kol saati görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş saat hediye almak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş saat bulmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kötü halin son bulacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saati kırmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, dünya malına kavuşulacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika kol saati görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saatine bakmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Rüyada yeni kol saati takmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada altın renginde kol saati görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments