Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi kol saati görmek

Rüyada kahverengi kol saati görmek

Rüyada kahverengi kol saati görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, işlerin aksamayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çirkin bir iş yapmaya, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi kol saati gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Rüyada kahverengi kol saati görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi saat görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kahverengi kol çantası görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati çalmak ferah bir döneme girileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye almak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Rüyada saat kol saati görmek gelecekte yüzünün güleceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kol saatini kaybetmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments