Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kas yapmak

Rüyada kas yapmak

Rüyada kas yapmak insanları hak yoluna çağıracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kas yapmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kas yapmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek kası görmek rahat bir hayat sürüleceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, çok para kazanılacağına inanılır.

Rüyada karın kası görmek şansın kapanacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işarettir.

Rüyada kas yaptığını görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kaslı olmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına alamet eder.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kaslı vücut görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kasılarak yürümek planlarının bozulacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments