Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol bacak görmek

Rüyada kol bacak görmek

Rüyada kol bacak görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına inanılır.

Rüyada kol bacak gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kopmuş kol bacak görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada kol bacak görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, düşmanlarını kaybetmeye, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işaret eder.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek büyük emekler vereceğine, darlığa düşmeyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına tabir olunur.

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek hastalıkların sona ereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada kol bacak kesmek işten eve bir hayat yaşayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek kazançsız işler peşinde olmaya, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments