Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet eder.

Rüyada kolu bacağı kopmuş gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada kopmuş kol bacak görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kol bacak kesmek sorunlarının sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada kopuk kol bacak görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek ferahlığa çıkılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa

Rüyamda ölmüş olan üvey babamın kolunun bacağının diz kapakdan ve kollarının kesik olduğunu gördüm ama yüzü gülüyordu geldi kucağıma oturup bana sarıldı rüyamı yorumlarsanız sevinirim