Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine inanılır.

Rüyada kolsuz bacaksız adam gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, terslik yaşayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet eder.

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalettir.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek hacetinizin giderilmesine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işaret eder.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments